Nu este o saptamana usoara pentru tine, insa este deosebit de impresionanta cand vei afla ce se produce cu bebe, ce noi abilitati capata el si... cum il vei simti tu. Saptamana nu este usoara pentru tine fiindca o sa ai cateva griji cu privire la evolutia sarcinii si de care trebuie sa tii cont, iar in ceea ce priveste felul cum te vei simti... eh, am putea spune ca o adolescenta daca ne referim la comportament si toate acestea datorita modificarilor hormonale pe care le vei suferi in aceasta saptamana.

Nu este o saptamana usoara pentru tine, insa este deosebit de impresionanta cand vei afla ce se produce cu bebe, ce noi “abilitati” capata el si... cum il vei simti tu. Saptamana nu este usoara pentru tine fiindca o sa ai cateva griji cu privire la evolutia sarcinii si de care trebuie sa tii cont, iar in ceea ce priveste felul cum te vei simti... eh, am putea spune ca o adolescenta daca ne referim la comportament si toate acestea datorita modificarilor hormonale pe care le vei suferi in aceasta saptamana.

Saptamana 25: ce face bebe in burtica?

Bebe este in plina dezvoltare, creste rapid si nu mai este mult pana cand va ocupa tot spatiul uterin. Creierul lui se dezvolta foarte rapid odata cu aparitia a noi simturi: urechea interna se dezvolta si bebe poate sti pozitia in care se afla, percepe gravitatia, susul si josul. Ochisorii lui se pot deschide in orice moment incepand cu aceasta saptamana. Pielea este inca translucida si grasimile subcutanate continua sa se acumuleze. Ii poti vorbi lui bebe, canta, el te aude foarte bine si memoria sa este in plina dezvoltare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Bebe cantareste acum 650 de grame si are aproximativ 33 de centimetri lungime. Papilele sale gustative pot diferentia gustul dulce de cel sarat si de cel amar. Si inca ceva: bebe este capabil sa planga! Ii poti simti miscarile in burtica si poti observa ca bebe are ritm de somn-veghe.

Cum se simte mamica in saptamana 25

Vei observa schimbari in ceea ce te priveste. Pentru ca secretia de hormoni creste, se va intensifica si metabolismul, vei simti arsuri gastrice de aceea incepand cu aceasta saptamana va trebui sa fii mult mai atenta la ceea ce mananci, sa eviti chimicalele alimentare, mancarurile prajite sau exagerat condimentate.

Pentru ca bebe a crescut, uterul apasa pe organele din jur, astfel vei simti nevoia sa mergi mai des la toaleta pentru a urina, varicele membrelor inferioare se accentueaza, pot sa apara crampe musculare, dar toate acestea sunt normale. Va trebui sa te hidratezi mai mult, vei simti mancarimi pe piele datorita uscarii acesteia si apar vergeturile (mai ales pe burtica, sani, coapse), de aceea este recomandat sa porti sutiene speciale pentru gravide si sa folosesti creme sau uleiuri antivergeturi. Vei simti usturimi ale ochilor, acestea apar tot datorita uscaciunii: senzatia de “ochi uscati”. Poti folosi lacrimi artificiale, insa iti recomandam sa te hidratezi suficient.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri