2 Decembrie 2011 publicat în Tati 1 share-uri

Conditia fizica este un lucru foarte important de mentinut, pe tot timpul anului, chiar si in cazul copiilor. Dar atunci cand sezonul rece se apropie, ei sunt atrași sa stea sub patura calda din patul lor. Atunci cand vine vorba de activitati sportive, vremea nu ar trebui sa fie un obstacol.

Activitatile de iarna, cum ar fi snowboarding-ul, pot ajuta la reducerea numarului tot mai mare de copii care sufera de obezitate din mici. Snowboarding-ul nu numai ca promoveaza un mai bun simt al echilibrului, dar, de asemenea, imbunatateste forta musculara, creste respiratia si transpiratia.

Copiii care practica acest sport de zapada au o vitalitate mai buna si, in acelasi timp, obtin si o tonifiere a intregului corp. Snowboarding-ul este un antrenament cardiovascular, care ajuta la arderea caloriilor din orice dulciuri consumate in mod normal de catre copii. Cu o ardere in medie de 280 de calorii pe ora, snowboarding-ul va ajuta la intarirea muschilor gambei si cvadricepsilor.

In afara de beneficiile fizice ale snowboarding-ului, acesta ajuta si la imbunatatirea increderii in sine. Orice miscare reusita va face cu siguranta minuni pentru stima de sine a copiilor. Acest lucru le permit sa persevereze si sa incerce miscari noi. Practicand snowboarding-ul alaturi de cat mai multi copii, isi vor ameliora si abilitatile sociale, in urma interactionarii cu alti colegi.

Apropierea copiilor de snowboarding apare in jurul varstei de 7 ani, insa uneori este posibil chiar de la 3 ani, cu conditia sa aiba puterea de a manevra si controla snowboardul.

Recomandabil este sa va inscrieti copiii la cursurile unor instructori profesionisti de snowboard. In acest fel, nu numai ca isi vor imbunatati tehnicile lor, dar, de asemenea, vor deveni constienti de masurile de siguranta atunci cand se vor afla pe partie.

Puteti incerca Valea Prahovei, unde partiile sunt potrivite pentru acest sport, dar si statiuni in plina ascensiune, cum ar fi Ranca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri