Dezvoltarea celor mici este foarte importanta, deoarece, inca din primii ani de viata, copiii capata deprinderi si invata o multime de lucruri care ii vor ajuta pe mai departe.

Comunicat de presa

Va invitam in luna septembrie la ultimul dintre cele trei grupuri de evaluare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani si 3-7 ani, adresate parintilor care doresc sa afle care este nivelul de dezvoltare a copilului lor.

Grupurile se vor intalni in 3 sedinte consecutive cu durata de 1 ora, in activitati de joaca si interactiune care vor permite o evaluare a copilului pe urmatoarele axe:

- Pentru 1-3 ani: capacitate de separare, capacitate de tolerare la frustrare, grad de autonomie emotionala, dezvoltarea intelectuala si sociala.

- Pentru 3-7 ani: dezvoltare intelectuala, dezvoltare emotionala,dezvoltarea limbajului, dezvoltarea imaginii de sine, dezvoltarea sociala.

Pentru grupul 1-3 ani, copiii vor participa impreuna cu mamicile.

Dupa terminarea celor 3 sedinte, parintii vor primi evaluarea scrisa cu privire la dezvoltarea copilului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Grupurile de evaluare vor avea loc in datele de 3/4/5.09 (orele 10.30 pentru grupul 1-3 ani, orele 17.30 pentru grupul 3-7 ani).

Pentru inscrieri: cpap.copiisiparinti@gmail.com

Pentru mai multe detalii: www.psihanaliza-de-familie.com

Foto@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri