Vacanta de iarna se apropie iar copiii au mult prea multa energie incat nu sunt suficiente activitatile de sezon precum impodibirea bradului, asteptarea lui Mos Craciun, curatenia in camera si eventual temele de vacanta.
Au nevoie de odihna, dar si de multa joaca si alte activitati. Pentru un adult energia copilului este debordanta, asadar va sugeram cateva idei pentru vacanta de iarna a copiilor.

Clasica vacanta de iarna la bunici

Daca aveti bunici care eventual locuiesc in alt oras sau in mediul rural o vacanta la acestia unde au prieteni din copilarie poate fi o oportunitate foarte buna.

Copiii mai schimba mediul de viata, alimentatia, eventual si stilul educational, capata alte responsabilitati in functie de valorile casei bunicilor si isi revad totodata vechii prieteni.

Un alt avantaj al vacantei la bunici il reprezinta faptul ca ramaneti si voi, parintii, singuri si fara griji pentru o perioada in care sa va bucurati de relatie, de odihna si de rasfat personal. Sa nu uitati totusi ca in zilele de Craciun trebuie sa fiti impreuna cu toata familia si pana atunci trebuie sa “vorbiti cu Mosul”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Tabara de iarna

Tabara de iarna reprezinta o alta alternativa pentru vacanta de iarna a copiilor, avand multe avantaje:

- invata copilul sa fie cat de cat pe cont propriu si sa fie mai responsabil;

- Copilul invata sa manance singur, sa isi faca patul si curatenie in camera;

- i se dezvolta spiritul de competitie dar si fair-play-ul;

- invata sa interactioneze cu alti copii, sa fie altruist si critic totodata, sa nu se mai lase influentat, sa isi apere drepturile.

Distractii de oras pentru copii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri