16 August 2013 publicat în Preconceptie 1 share-uri

Atunci cand un cuplu ia decizia de a-si mari familia, cei doi parteneri trebuie sa constientizeze faptul ca datoria lor de parinti nu incepe odata cu aducerea pe lume a copilului, ci inca din perioada de preconceptie. Dcotorul ginecolog, George Vasilescu, recomanda inscrierea in programul „Ne dorim un copil”, cu scopul de a creste fertilitatea atat pe cale naturala, cat si pe cale asistata medical, precum si de a avea o sarcina usoara si copii sanatosi.

Comunicat de presa

Atunci cand un cuplu ia decizia de a-si mari familia, cei doi parteneri trebuie sa constientizeze faptul ca datoria lor de parinti nu incepe odata cu aducerea pe lume a copilului, ci inca din perioada de preconceptie, care va influenta atat evolutia ulterioara a sarcinii, cat si starea de sanatate a fatului si a mamei.

In acest sens, domnul doctor George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu in cadrul Clinicii Ginestetica, recomanda inscrierea in programul „Ne dorim un copil”, cu scopul de a creste fertilitatea atat pe cale naturala, cat si pe cale asistata medical, precum si de a avea o sarcina usoara si copii sanatosi.

Aducerea pe lume a unui copil reprezinta un moment cu totul special in viata oricarui cuplu, insa uneori se intampla sa apara probleme care pot umbri aceasta fericire. „Programul « Ne dorim un copil », singurul de acest fel din Romania, isi propune sa ajute cuplurile care vor sa aiba un copil, prin urmarea unui tratament personalizat, cu scopul atingerii conceptiei. Pasii pe care ii urmam ajuta la cresterea ratei de fertilitate, la reducerea dificultatilor aparute pe durata sarcinii si imbunatatirea starii generale a organismului ambilor parteneri.

Astfel, prin pregatirea cuplului pentru o viitoare sarcina si monitorizarea ulterioara a acesteia, scade riscul unui avort sau al unei nasteri premature si creste probabilitatea de a aduce la viata un copil sanatos si de a avea o familie fericita”, spune domnul doctor ginecolog – specialist in infertilitate de cuplu, George Vasilescu.

Etapele programului „Ne dorim un copil”

Primul pas al programului consta intr-o consultatie ginecologica, completata apoi de o discutie despre modul de viata a celor doi parteneri, pentru ca medicul sa le poata oferi viitorilor parinti indrumare si consultanta personalizate.

Urmeaza pregatirea organismului lor pentru actul conceptiei, prin detoxificare si regenerare – iar in acest sens de real ajutor este cura balneara, terapie cu namol sapropelic peloidogen, apa sarata, naturopatie si homeoterapie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri