In ultima vreme au aparut tot felul de carti si articole in reviste de specialitate care spun ca ,,bebelusul este o persoana si trebuie tratat cu respect de la inceput intrucat el intelege mult mai mult decat poate sa exprime si este dotat cu inteligenta si personalitate aparte

Nu le oferiti stiinta si credinta voastra intrucat totul in lume este relativ si in continua schimbare (amintiti-va ca Galileo-Galilei a fost acuzat de erezie cand a zis ca pamantul se misca, se roteste), ci lasati-I sa-si formeze propriile lor convingeri. Astfel ei vor dobandi un sistem de valori proprii pe care vor fi mult mai bucurosi sa le respecte decat daca sunt imprumutate de la altii. In loc sa-I dresati ca pe catei sau sa-I programati ca sa functioneze robotic in societatea deja existenta, creata de voi, generatiile anterioare, ajutati-I lasandu-le libertatea de a fi creativi pentru a putea duce societatea pe un nivel mai inalt, pentru a putea crea o lume mai buna, adaptata unor cerinte mai inalte (mai aproape de Divin) iar nu pentru a se adapta lasandu-se practic calcati in picioare de meschinariile lumii voastre.

Copilul este o salbaticiune. O clipa daca il lasi fara pampersi il vei gasi scaldandu-se bucuros, ba chiar gustand propriile sale excremente. Omul se naste tabula rasa- o tabla goala pe care depinde de noi ce vom scrie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Copilul este inocent pentru ca este inconstient, asemeni unui animal. El isi va pierde inocenta in schimbul dobandirii cunoasterii insa daca il lasam sa evolueze catre inflorirea propriei constiinte, sa devina el insusi, ca o samanta de mustar din care a crescut un copac falnic, el isi va recapata inocenta fara a-si pierde constienta. Iar inocenta inseamna fericire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri