17 Februarie 2012 publicat în Copil 8 share-uri

Un cuplu indecis cu privire la numele pe care sa-l dea bebelusului a lasat comunitatea formata pe Facebook sa decida.

Daca in trecut parintii sau cei care se pregateau sa devina parinti primeau si cumparau carti cu tot felul de nume si cu semnificatiile acestora in toate limbile posibile pentru a alege ce nume sa ofere copiilor sai, acum situatia s-a mai schimbat un pic. De fapt s-a schimbat ceva mai mult.

Un cuplu indecis s-a gandit ca mai bine ii lasa pe ceilalti sa-si spuna punctul de vedere. Cei doi parinti au realizat o pagina pe Facebook numita Name My Child unde au strans peste 1.000 de persoane care au vrut sa spuna ce nume ar trebui sa aiba bebelusul. Au avut de ales intre Addilyne, Madelyn, Emily si McKenna, Madelyn fiind “numele castigator”, cu peste 1.300 de voturi de la utilizatorii de Facebook din toate colturile lumii.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Kidz va invita la comentarii: Care sunt numele preferate ale dumneavoastra pentru fetite si baietei?

Foto fr si main: By Yulia Grigoryeva /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri