12:10, 15 Octombrie 2012 publicat în Copil

Parintii pot sesiza in comportamentul copiilor trasaturi de caracter care sa oglindeasca abilitatile ascunse ale micutilor.

Talente nebanuite

Cel mai bun mod de a descoperi si de a dezvolta talentele ascunse ale copilului vostru este, fara indoiala, implicarea. Ca parinti, trebuie sa va implicati, sa deveniti copii o ora - doua pe zi si sa va jucati cu fiul sau fiica voastra.

Trebuie sa va sprijiniti copilul si sa observati cum creste si cum isi dezvolta abilitatile. Continuam in aceasta editie sfaturile privitoare la descoperirea talentelor ascunse ale copiilor vostri.

Citeste si:
Sibiu Jazz Competition 2020
Sibiu Jazz Competition 2020

Copilului vostru ii place sa conduca?

Acest copil are pareri foarte inchegate despre cum ar trebui facute lucrurile. Ii place sa tina fraiele cand e vorba de jocuri, piese de teatru si in orice alta activitate.

Ce poate insemna: Piticul dumneavoastra poate fi un lider innascut, ceea ce ii va ajuta in scoala, in practicarea unui sport sau in alte ipostaze ale vietii.

Citeste si:
Primul trimestru de sarcină: riscuri și pericole
Primul trimestru de sarcină:...

Un astfel de copil ii poate inspira pe ceilalti, va vedea conflictele din alta perspectiva si va scoate in evidenta ce e mai bun intr-o echipa.

Abilitatea de a conduce e foarte pretuita in afaceri, politica, in conducerea unei comunitati sau in intermedieri.

Cum ii puteti dezvolta talentul: Ori de cate ori puteti, lasati-l pe copil sa va arate drumul. Probabil isi va dori sa il urmati pe cale.

sursa foto:shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri