Parintii pot sesiza in comportamentul copiilor trasaturi de caracter care sa oglindeasca abilitatile ascunse ale micutilor.

Cum ii puteti dezvolta talentul: Aveti grija ca in fiecare zi sa aiba activitati fizice. Astfel de copii se plictisesc repede, astfel ca trebuie sa stabiliti activitatile pentru a pastra lucrurile in regula.

Acesti copii adora muzica prin intermediul miscarii, asa ca dati-le posibilitatea sa danseze. Pentru copiii carora le place sa isi foloseasca mainile, puneti-I sa deseneze, sa picteze, sa sculpteze.

Unii copii gandesc cel mai bine cand se fataie. Il puteti lasa pe copil sa stea pe o minge de cauciuc in timp ce isi face tema.

Este la fel de important pentru acest copil ocupat sa ii stabiliti adevarate ritualuri de mers la culcare. Mai intai incercati cu o inghititura de lapte cu cereale integrale cu o ora sau doua inainte de culcare.

Apoi, ar putea urma o baie, cititul unei carti si culcarea. Ascultarea unei muzici relaxante pe intuneric poate ajuta de asemenea un copil nelinistit sa se odihneasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Continuarea vineri pe Kidz

Va recomandam si:

Talent sau inspiratie? Cum isi aleg cei mici meseria de mai tarziu?

Micutii de azi, campionii de maine

Personalitatea profesionala in functie de grupa sangvina

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri