9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Olimpiada Internationala de Astronomie:

- sapte medalii (doua medalii de aur, doua medalii de argint si trei medalii de bronz) si locul 3 in topul neoficial pe natiuni.

Medaliile de aur au fost cucerite de Paul Andrei Draghis si Tudor Suciu, ambii elevi in clasa a XII-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu" din Baia Mare.

Cele doua medalii de argint au mers catre Malina Rosca, absolventa a clasei a VIII-a la Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu" din Alba Iulia si Andrei Catalin Raduc, elev in clasa a IX-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Medaliile de bronz au fost cucerite de elevii: Maria Cristiana Dedu (clasa a IX-a, Colegiul National „Petru Rares" din Piatra-Neamt), respectiv Denis Turcu si Sebastian Trifa - elevi in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti. Din lotul Romaniei a facut parte si Alexandru Calin (clasa a X-a, Colegiul National „Mihai Viteazul" din Ploiesti).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Olimpiada Balcanica de Informatica (seniori)

Medalie de aur: Rares Darius Buhai (clasa a X-a, Colegiul National „Liviu Rebreanu" din Bistrita); medalii de argint: Radu Stefan Voroneanu (clasa a XII-a, Colegiul National „I. L. Caragiale" din Ploiesti), Silviu-Emil Popescu (clasa a XII-a, Colegiul National „Grigore Moisil" din Bucuresti), respectiv Mihai Popa (clasa a XII-a, Colegiul National „Fratii Buzesti" din Craiova).

Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

Anul acesta a fost inregistrat cel mai bun rezultat din istoria participarii romanesti: cinci medalii (doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz). Medaliile de aur au fost castigate de Iustina Craciun si Denis Turcu, elevi in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Medaliile de argint au revenit elevilor Andrei Alexandru Cuceu (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Paul Andrei Draghis (clasa a X-a, Colegiul National „Vasile Lucaciu˝ din Baia Mare), iar medalia de bronz a mers catre Catalina Miritescu (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti).

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri