9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Olimpiada Internationala de Geografie

- Primul loc pe natiuni
- Elevii distinsi cu aur: Andra-Cosmina Albulescu (Colegiul National ,,Costache Negri" din Galati), Cosmina-Andreea Manea (Colegiul National ,,I. C. Bratianu" din Pitesti) si Theodor-Adrian Ivan (Colegiul National din Iasi). Medalia de argint i-a revenit lui Traian Tomenco, absolvent al Liceului Teoretic ,,Constantin Brancoveanu" din Bucuresti.

Olimpiada Internationala de Lingvistica

- locul 3 si medalie de bronzi n proba pe echipe
- doua mentiuni in proba individuala

Echipa a fost formata din: Maria-Cristina Ionescu (Galati), Catalina Stelea, Marius Todea (ambii din Brasov) si Remus Iosifescu (Bucuresti). Totodata, Maria-Cristina Ionescu si Marius Todea au obtinut mentiuni si in concursul individual. Lotul olimpic a fost pregatit de Roxana Dinca si Adina Dragomirescu, profesori la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Olimpiada Internationala de Matematica

- Trei medalii de argint si trei medalii de bronz

Omer Cerrahoglu (clasa a XI-a, Colegiul National „Gheorghe Sincai" din Baia Mare) si-a trecut in palmares o medalie de argint. Stefan Spataru si Marius-Ioan Bocanu, ambii elevi in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti au primit medalia de argint.

Medaliile de bronz au fost obtinute de Stefan-Cosmin Gramatovici (clasa a XI-a, Colegiul National „Tudor Vianu" din Bucuresti), respectiv Hai Tran Bah si Andrei-Viorel Bud, elevi in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Capitala.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri