9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Olimpiada Internationala de Chimie

- trei medalii de argint si o medalie de bronz

Medaliata cu argint si la editia precedenta, Maria Andreea Filip (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti) a reusit aceeasi performanta si in acest an. Ceilalti doi elevi distinsi cu medalii de argint sunt Adrian Murgoci (clasa a XII-a, Colegiul National „Mihai Viteazul" din Bucuresti) si Dumitru Calugaru (clasa a X-a/Colegiul National „Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu). Medalia de bronz a mers catre Mihai Grigore Pruna (clasa a XII-a, Colegiul National „Vasile Lucaciu" din Baia Mare).

Olimpiada Internationala Pluridisciplinara

- 9 medalii de aur (informatica - 3, matematica - 3, chimie - 2, fizica - 1), dintr-un total de 13 medalii.

Medaliile pe discipline:

1. Chimie: doua medalii de aur - Vlad-Mihai Mandric (clasa a X-a, Colegiul National „Sfantul Sava" din Bucuresti), Cristian David Calin (clasa a XI-a, Colegiul National „Costache Negruzzi" din Iasi) si o medalie de argint - Radu Costin Bizga-Nicolescu (clasa a XI-a, Colegiul National „Ion C. Bratianu" din Pitesti).

2. Matematica: trei medalii de aur - Simona Diaconu (clasa a X-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti), Ioan Laurentiu Ploscaru (clasa a IX-a, Colegiul National „Alexandru Lahovari" din Ramnicu Valcea) si Paul Gabriel Musca (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti), o medalie de bronz - Andreea Magalie (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti).

3. Informatica: trei medalii de aur - Rares Darius Buhai (clasa a X-a, Colegiul National „Liviu Rebreanu" din Bistrita, laureat cu aur si anul trecut), Valentin Marius Harsan si Marius Gavrilescu, ambii elevi in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

4. Fizica: o medalie de aur - Ioan Ignat (clasa a X-a, Colegiul National „Mircea cel Batran" din Constanta, castigator al unei medalii de aur si la editia din 2012) si doua medalii de argint - Raul Alex Pipis (clasa a XI-a, Colegiul National „Iancu de Hunedoara" din Hunedoara) si Horia Petru Nicolaescu (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti).

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri