9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Olimpiada Internationala de Biologie

- Trei medalii de bronz

Cei trei medaliati la aceasta prestigioasa competitie sunt Oana Elena Baran (Liceul International de Informatica din Bucuresti), Vlad Cosoreanu (Liceul Teoretic Ovidius din Constanta) si Cristian Alexandru Bolundut (Liceul de Informatica „Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca), laureat cu bronz si la editia precedenta. Din lotul olimpic al Romaniei a facut parte si Miruna-Ioana Curea.

Olimpiada Internationala de Fizica

- doua medalii de aur si trei medalii de argint

Medaliile de aur au mers catre Cristian Frunza (clasa a X-a) si Cristian Andronic (clasa a XI-a), iar medaliile de argint la Tudor Ciobanu (clasa a XI-a), Denis Turcu (clasa a XI-a) si Sebastian Dumitru (absolvent al clasei a XII-a).

Olimpiada Internationala de Informatica

- doua medalii de aur (Rares Darius Buhai, clasa a X-a, Colegiul National „Liviu Rebreanu" si Vlad Alexandru Gavrila, clasa a XII-a, Liceul International de Informatica din Capitala)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

- o medalie de argint care a mers la Andrei Heidelbacher, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „C. D. Loga" din Timisoara

- o medalie de bronz cucerita de Mihai Popa, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti" din Craiova

Olimpiada Balcanica de Matematica pentru seniori

- 6 medalii (patru medalii de aur si doua medalii de argint) si locul I pe natiuni

Medaliile de aur au fost obtinute de Omer Cerrahoglu (clasa a XI-a, Colegiul National „Gheorghe Sincai" din Baia Mare), Simona Diaconu (clasa a X-a), Marius Bocanu (clasa a X-a) si Andrei-Viorel Bud (clasa a XI-a), toti elevi ai Liceului International de Informatica din Bucuresti. Paul Andrei Musca si Stefan Spataru, ambii elevi ai Liceului International de Informatica din Bucuresti, in clasa a XI-a si clasa a X-a, au intrat in posesia medaliilor de argint.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri