Copiii stiu sa se bucure atat de frumos de venirea iernii! Iar pentru ei, perioada Sarbatorilor este un moment mult asteptat. De ce? Pai, daca au fost cuminti si sigur ca au fost toti cuminti, vor primi cadouri mult asteptate, colorate si vesele, asa cum este universul lor minunat.

Daca cei mici sunt firi energice si zbantuite, ati putea sa ii incurajati de pe-acum sa isi descopere aptitudini de sportivi. Puteti lasa in seama Mosului, aceast job. Copiii ar putea fi incantati daca vor primi un costum de arte martiale, cu promisiunea ca vor urma si cursurile specifice, sau o fustita tutu, in acest caz vor fi incantate fetitele.

Gasiti un costumas de arte martiale pe site-ul www.samurai-shop.ro. Iar un tutu magic, de exemplu pe blogul Republic of Tutu. Nu faceti discriminari de gen intre copii, o fetita poate sa meraga la cursuri de karate sau poate sa fie inclinata spre matematica, asemeni unui baietel. La fel, daca unui baietel i-ar placea sa danseze, de ce sa nu il incurajati si spre cursuri de dans?

  • Sa vrei sau sa nu vrei, sa te faci mare (9-12 ani)

foto: Shutterstock

La varsta preadolescentei, atunci cand intra la pubertate, universul copilului este foarte complex. Incepe sa parcurga drumul dinspre copilarie spre maturitate, asa incat lumea adultilor va fi de mare interes pentru ei. Se gandesc cu mare seriozitate daca isi doresc sau nu, sa creasca si sa intre in lumea adultilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Cu siguranta, la aceasta varsta, fetitele si baieteii au un "cel mai bun prieten" si impreuna isi impart timpul, angrenati in tot felul de activitati.

In acelasi timp, la scoala relatiile devin mai "complicate" si schimbatoare. De asemenea, scoala este un teritoriu al competitiei, pe toate planurile. La aceasta varsta, copiii incep de asemenea sa fie intresati de felul in care se imbraca si arata, daca sunt destul de "cool", in ochii celorlalti. Este momentul in care puteti sa va ganditi la hainute sub forma de cadouri, insa este extrem de important sa tineti cont de stilul si preferintele lor.

Din cauza acestor preschimbari pe care le aduce cu ea pubertatea, chiar si pentru Mosul este cam dificil sa aleaga un cadou potrivit pentru o fata sau baiat si asta pentru ca, in anumite privinte, copiii au devenit foarte maturi. La varsta lor sunt foarte potrivite gadgeturile, cum ar fi e-book Readereul., de exemplu. Acesta este un dispozitiv electronic care a fost creat pentru a permite citirea unor carti electronice, ce imita cartile traditionale. Avantajul este ca prin acest dispozitiv pot fi stocate foarte multe carti si de asemenea, informatia poate fi usor accesata prin intermediul internetului. Mai multe modele pe site-ul www.cel.ro.
MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri