2 Noiembrie 2011 publicat în Copil 25 share-uri

Educarea unui copil nu este tocmai usoara si orice parinte poate confirma aceasta. Zodiacul copilariei vine in ajutor parintilor, oferind cateva indicii pretioase pentru a crea o legatura armonioasa cu cel mic.

Parintii trebuie sa invete inca de mic pe copilul Pesti cum sa faca fata agresiunii. Fiind foarte fulnerabil si avand o repulsie nativa in fata conflictelor, de multe ori poate fi agresat sau cei din jur pot profita de bunatatea lui. Parintele trebuie sa il ghideze atent astfel incat sa il invete sa se apere, ce sa raspunda cand i se cere prea mult si mai ales care este masura lucrurilor care ar trebui sa i se ceara, care sunt limitele. Desigur, limitele sunt subiective, dar parintii trebuie sa faca eforturi pentru ca micutul Pesti sa inteleaga cand este manipulat si cand nu. De aceea are nevoie de o foarte mare sinceritate din partea parintilor.

La scoala trebuie sa il ghidati spre autoinvatare. Altfel va depinde de caracterul profesorului si intotdeauna va respinge o materie unde profesorul este dur, iar acea materie poate fi extrem de importanta. Autoinvatarea va reprezenta cea mai buna arma a elevului Pesti.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Mai mult decat atat, copill Pesti are o deosebita inclinatie artistica si are atat de mult talent incat va fi greu sa il ghidati spre o meserie. De aceea inca de mic trebuie dus la dans, la balet, la pictura si eventual trebuie sa invete un instrument muzical. Copilul Pesti este nativ atras de muzica, inca de cand se afla in bustica mamei raspunde in functie de muzica din camera.

Un copil Pesti trebui crescut indeaproape, are nevoie de un animalut si se pricepe de minune sa creasca un fratior.

Va recomandam sa cititi si alte articole din Horoscop:

Horoscop de sezon: compatibilitatea zodiei Balanta cu celelalte zodii
Destinul sentimental al barbatului in functie de zodie
Zodiile si BOALA SECOLULUI: Top 5 zodii depresive

Cititi de asemenea si articolul: Zodiacul copilariei: copiii din semnele de aer

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri