A avea un copil nu mai implica existenta ambilor parinti. Daca prima inseminare artificiala a unei femei singure a avut loc acum mai bine de 20 de ani, problema care se aduce in discutie este ca in ultimul timp a crescut in mod considerabil numarul femeilor care nu vor sa se priveze de dreptul la nastere doar pentru simplul motiv ca nu au o persoana iubita alturi.
In functie de caracteristicile fizice si grupa sanguina, banca de sperma determina mostra de sperma cea mai adecvata. Odata calculate ziua ovulatiei prin intermediul unor serii de probe si examinari, femeia se poate duce la control unde, fara a fi necesara o anestezie pentru ca procesul nu este deloc dureros, spermatozoizii sunt introdusi in interiorul uterului.

Sansele femeilor de a ramene insarcinate prin inseminare artificiala sunt aceleasi cu sansele de a ramane insarcinate prin contact sexual. Daca incercarile esueaza, medicii vor marii posibilitatea de a ramane insarcinate stimuland ovulatia prin intermediul medicamentatiei adecvate. Daca nici aceste incercari nu se finalizeaza cu success se recomanda incetarea tratamentului dupa 6 incercari. Cu cat varsta femeii este mai avansata, cu atat posibilitatile de a ramane insarcinata scad, din moment ce fertilitatea femeii scade incepand cu varsta de 35 de ani., din acest motiv, ca o ultima solutie exista fecundarea in vitro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ghid pentru alegerea mobilierului interior Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Sursa: Psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri