In general alimentele toxice sunt si foarte gustoase fiindca ele contin toti aditivii, aromele si colorantii necesari pentru a stimula maximal pofta si placerea atunci cand sunt consumate. Pentru a le asigra si mai mult consumul, acestor alimente li s-au adaugat substante care creaza indirect dependenta, de exemplu pot stimula secretia de endorfine sau serotonine, hormoni care ne fac sa ne simtim bine si fericiti, astfel ca vom tinde sa consumam cat mai des alimentele care ne fac sa ne simtim astfel, fara a constientiza acest aspect. Multe din aceste alimente sunt consumate zilnic de tot mai multe persoane, cu precadere de cele care traiesc in orasele dezvoltate si nu au gradini pentru propria aprovizionare.
Top 5 cele mai toxice alimente din meniul tau
Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?