14 Mai 2012 publicat în Sarcina 30 share-uri

Sanatatea copilului vine pe primul loc pentru viitoarele mamici inca din primele zile de sarcina si tocmai de aceea este recomandat ca ele sa se prezinte la medic si sa isi faca analizele necesare.

Ce riscuri reprezinta Triplul Test in Sarcina?

Acest test nu este deloc invaziv si nu pune deloc viata fatului sau a mamei in pericol. Analiza se face pe baza unor probe de sange si a unei ecografii.

Cat de sigur este Triplul Test in Sarcina?


Siguranta testului este de maxim 80% dar, chiar daca el iese pozitiv nu inseamna neaparat ca acel copil se va naste cu malformatii. Doar in 10% din cazurile in care testul a iesit pozitiv copiii s-au nascut cu malformatii. Totusi, daca testul iese pozitiv, trebuie sa urmati sfaturile medicului si sa va faceti alte teste pentru a elimina total banuielile. Se vor recomanda ecografii si amniocenteza.

Foarte important! In cazul viitoarelor mame al caror test a iesit negativ dar daca au peste 35 de ani si au in familie membri care s-au nascut cu malformatii, atunci trebuie facute investigatii suplimentare in continuare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foarte important! Acest test nu garanteaza 100% sanatatea copilului pentru ca nu poate identifica bolile genetice.

Kidz iti recomanda mai multe articole despre copii:

Triplul test pentru femei

Triplul Test in sarcina - Ce trebuie sa stii

Afectiuni ale fatului care pot fi detectate inainte de nastere

Teste recomandate in al II-lea trimestru de sarcina

Anomalii care pot fi depistate inainte de nastere

Testarea prenatala pentru sindromul Down

Despre amniocenteza

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Fotografie homepage si interior: Image (C): www.shutterstock.com - 9613918. Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri