6 Septembrie 2013 publicat în Mami 24 share-uri

Bebelusii au, inca din primele zile de viata, pielea mult mai sensibila decat a adultilor, de aceea trebuie sa avem mare grija atunci cand vine vorba de alegerea produselor cosmetice de ingrijire pentru cei mici. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi utile despre produsele cosmetice pentru bebelusi.

Bebelusii au, inca de la nastere, o piele foarte fina si sensibila, prin urmare, trebuie sa avem mare grija la produsele de ingrijire pe care le alegem pentru ei. Specialistul Kidz sfatuieste toate mamicile sa fie informate si atente atunci cand vine vorba de achzitionarea produselor cosmetice pentru cei mici si sa aleaga produse cat mai naturale, care sa nu contina parfum sau substante ce ar putea sa le irite sau sa le afecteze pielea.

De asemenea, specialistul Kidz recomanda utilizarea produselor BIO, deoarece acestea prezinta o serie de avantaje:

• Folosesc resursele naturale in mod responsabil

• Respecta mediul inconjurator

• Respecta biodiversitatea

• Promoveaza folosirea produselor provenite din agricultura organica

• Utilizeaza procese curate fata de sanatatea oamenilor si a mediului

6 Produse cosmetice necesare pentru ingrijirea bebelusului:

Servetele umede

Servetelele umede pentru bebelusi sunt special create pentru pielea lor sensibila si nu au alcool. Aceste servetele contin ingrediente hidratante si vitamine, care nu usuca pielea bebelusului, ci o lasa moale si catifelata, calmand in acelasi timp iritatiile.

Sampon

Samponul pentru bebelusi este conceput pentru uzul zilnic, fara a afecta pielea scalpului celui mic. In schimb, ii lasa un par stralucitor, sanatos si usor parfumat. Specialistul Kidz sfatuieste mamicile sa acorde o mare atentie ingredientelor samponului, deoarece acesta poate contine SLS, o substanta toxica menita sa faca spuma.

V-ar putea interesa si:

Unghiera pentru bebelusi

Set 3 periute de dinti - 3 etape

Set produse ingrijire bebelusi

Scutece multifunctionale

Trusa Baby first aid basic

Foto Cosmetice bebe@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri