13 Noiembrie 2013 publicat în Sarcina 8 share-uri

Cum durata medie a sarcinii este de 9 luni, este foarte probabil sa prinzi toate tipurile de vreme in aceasta perioada speciala din viata ta. Nu lasa mofturile vremii din cele 4 anotimpuri sa-ti strice buna dispozitie.
Daca nasti primavara, ai la dispozitie multe saptamani numai bune pentru lungi plimbari cu bebelusul, pentru relaxare si poate pentru prima vacanta impreuna cu micutul!

Daca nasti vara, ai grija sa nu supraincalzesti bebelusul. Desi nou-nascutii isi regleaza mai greu temperatura corpului, nu este nevoie sa il imbraci gros.

Daca nasti toamna, profita de putinele zile insorite care au mai ramas pana la inceperea iernii si iesi cu bebelusul la plimbare. Evita sa il duci in locuri aglomerate.

Daca nasti iarna, nu trebuie sa intri in panica. In tarile nordice unde sunt temperaturi de -30 C, bebelusii sunt zilnic scosi afara. Evita zilele cu vant puternic, ger sau ceata densa si scoate copilul treptat afara.

Citeste, in continuare, mai multe informatii despre sarcina in functie de anotimp.

Te-ar mai putea interesa:
Calculator sarcina si nastere
De ce sa urmaresti sarcina pe saptamani

Foto insarcinata la plimbare@Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri