Chiar daca esti din Bucuresti, Ploiesti, Oradea sau Cluj, acum poti veni si tu la targul online! Super oferte la imbracaminte si incaltaminte copii, manuale si rechizite scolare, ghiozdane si rucsacuri pentru scoala, laptopuri si tablete!

Targ de ghiozdane si rucsacuri pentru scoala

Si pentru ca toate aceste rechizite si manuale scolare trebuie puse intr-un ghiozdan, GoToShop.ro, Toyz.ro, Strollers.ro te asteapta cu o oferta bogata de ghiozdane, rucsacuri si penare!

Targ de laptopuri, tablete si Ipad-uri pentru cei mici

EvoMag.ro, MarketOnline.ro, MagazinulTau.ro, Vexio.ro, Azerty.ro te asteapta cu produse noi si oferte speciale la calculatoare, imprimante, laptopuri si accesorii multimedia pentru copii, calculatoare, monitoare, laptopuri, tablete, eBook reader pentru scolari, imprimante, produse audio multimedia si multe alte accesorii IT&C, toate la cele mai bune preturi!

Pentru a-i avea mereu aproape pe scolarii nostri, cumpara un telefon mobil special pentru copii de la QuickMobile.ro pentru a discuta intamplarile de la scoala.

Si pentru ca stim ca nu ai timp de umblat prin orasul super aglomerat, floraria online Floria.ro te asteapta cu buchete speciale pentru doamnele si domnisoarele educatoare, invatatoare si profesoare.

Vino la targ si vezi ofertele speciale si promotiile celor 29 de expozanti! Toti vizitatorii au intrare gratuita cu un click pe www.shops-and-the-city.ro! In plus, ii asteapta si SUPER PREMII oferite de RechiziteleMele.net, Okian.ro, LaRedoute.ro, 3Suisses.ro!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri