Primavara vine cu necesitati energetice mari de care adesea organismul nu dispune dupa lunga iarna ce precede sezonul florilor. Sarbatorile Pascale reprezinta un soc alimentar pentru metabolismul obisnuit cu lungul post.
- dimineata un bol de cereale cu lapte si un iaurt (indiferent procentul de grasimi), fructe;
- la pranz o masa constituita dintr-o friptura de pui la gratar sau la cuptor cu o garnitura de legume si o salata;
- dupa-amiaza o portie de salata cu legume (ceapa, castraveti, ciuperci, rosii, ridichie, porumb etc.) cu doua-trei feluri de branza taiata cubulete si cu o bucata de pui preparata la gratar taiata tot cubulete peste care puteti turna putin ulei de masline; o laternativa o reprezinta o salata de fructe;
- cina: o supa de pui cu legume, unul-doua fructe neenergizante, cum este banana, mango (fructe care sunt mai putin acre).

Important: Inainte de a urma orice dieta cereti sfatul medicului.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dieta de primavara cu pui.