7 Noiembrie 2011 publicat în Preconceptie 73 share-uri

Se spun numerose lucruri despre legatura dintre sex si fertilitate. Dar mai nou se spune ca sexul de dimineata este mai bun pentru fertilitate. De ce aceasta?

Chiar daca femeia nu a ovulat inca si actul sexul are loc, ea poate ramane insarcinata imediat la ovulatie pentru ca spermatozoizii traiesc in organimsul femeii cateva zile dupa ce acestia au fost ejaculati.

Tocmai pe acest principiu se bazeaza si teoriile alegerii sexului copilului. Astfel se considera ca spermatozoizii Y migreaza mai repede si mor mai repe, acestia fiind responsabili de sexul masculin al copilului.

Spematozoizii X sunt mai grei, migreaza mai incet si traiesc mai multe zile.

Astfel daca actul sexual are loc dupa ovulatie sansa de a se naste baiat este foarte mare, pe cand daca are loc inainte de ovulatie cu doua zile de exemplu, sansa de a se naste fetita este mult crescuta.

Kidz iti sugereaza si alte articole despre fertilitate:

Cele mai bune pozitii sexuale pentru a concepe un copil

Dieta pentru fertilitate

Stimuleaza fertilitatea in mod natural cu 5 plante medicinale

6 Secrete despre conceptie si fertilitate pe care nimeni nu ti le spune

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri